Urări de sănătate

felicitari-mesaje.com

Mesaje - Urări de însănătoşire grabnică

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 01

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 02

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 03

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 04

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 05

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 06

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 07

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 08

Fie ca dragostea mea să te însoţească şi să-ţi dea putere pentru o însănătoşire grabnică.

InimaNu pot să-ţi iau suferinţa, dar sufăr alături de tine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să te faci bine şi să te întorci sănătos acasă.

Medicamentul cel mai bun este prietenia şi dragostea familiei. Prietenie şsi dragoste primeşti atat de multă încât acestea să fie în stare să te facă bine. Insănătoşire grabnică!

Insănătoşirea are nevoie de timp. Iţi doresc tot timpul din lume pentru a-ţi afla sănătatea şi fie ca răbdarea şi liniştea să te însoţească.

Sănătatea este o avere care nu se poate măsura. Dacă ai pierdut-o, ştii prea bine cât de tare doare. Iţi doresc din inima s-o regăseşti şi să n-o mai pierzi niciodată.

Iţi doresc tot binele din lume. Fie ca acesta să te însoţească în aceste clipe grele de suferinţă, să-ţi insufle speranţă şi multă puter

Uneori boala este greu de suportat. Sentimentul că eşti singur şi pierdut pune stăpânire pe sufletul tău. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

Iţi doresc multă răbdare pentru a putea trece de suferinţă, multă putere pentru a putea lupta şi multa încredere în tine. Insănătoşire grabnică!


Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.