Urări şi mesaje de onomastică

felicitari-mesaje.com

Mesaje de ziua numelui

Mesaje de ziua numelui 01

Mesaje de ziua numelui 02

Mesaje de ziua numelui 03

Mesaje de ziua numelui 04

Mesaje de ziua numelui 05

Mesaje de ziua numelui 06

Mesaje de ziua numelui 07

Mesaje de ziua numelui 08

Munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani!
Iubeşte ca şi cum nimeni nu te-ar fi rănit vreodată!
Dansează, ca şi cum nu te-ar vedea nimeni!
Cântă ca şi cum nu te-ar auzi nimeni!
Trăieşte ca şi cum Paradisul ar fi pe Pământ!

Mesaje de Ziua NumeluiLa întrebarea 'Să ne îmbătăm sau să nu rămânem treji' răspunsul este simplu: cu paharul în mână şi cu numele tău în suflet, voi bea pentru tine. La mulţi ani!

Zilele tale să fie pline de bucurie, serile tale de căldură şi anii tăi de tinereţe. La mulţi ani!

Fie ca bucuria să-ţi încălzească ochii, fie ca fericirea să-ţi lumineze calea, fie ca sănătatea să nu te părăsească niciodată!

Multă sănătate, fericire, noroc şi dragoste! Fie ca fiecare vis al tău să devină realitate şi nu uita că viaţa e ca oglinda: dacă-i zâmbeşti, ea îţi va întoarce zâmbetul înapoi aşa încât... zâmbeşte!

De ziua numelui tău mai multe zâmbete pe chip, mai mulţi banuţi în portofel şi mai multă dragoste în inimă! La mulţi ani!

La onomastica ta îţi urez atâta noroc cât să nu poti duce, atâta bucurie câtă nu-ţi poţi închipui şi atâta sănătate la câtă nu te-ai fi aşteptat.

Iţi urez să capeţi suficient, ca să-ţi poţi îndeplini dorinţele, să capeţi suficient, ca să ai de unde pierde şi să preţuieşti ceea ce ai. Iţi urez cât mai multe 'Bună ziua', ca să ai puterea să spui şi 'Rămâi cu bine'!


Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.