Mesaje de dragoste

felicitari-mesaje.com

Dragoste - Mesaje

Mesaje de dragoste 01

Mesaje de dragoste 02

Mesaje de dragoste 03

Mesaje de dragoste 04

Mesaje de dragoste 05

Mesaje de dragoste 06

Mesaje de dragoste 07

Mesaje de dragoste 08

Inima indragostitaDragostea ce ţi-o port nu e doar un sentiment. E viaţa şi inima mea, e sufletul meu. E singurătate şi lacrimă. Este pur şi simplu totul.

Un minut fără tine suport. O oră fără tine e fără sens. O săptămână fără tine e de neînchipuit Un an fără tine este imposibil. O viaţă fără tine un infern.

Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut. Dacă există un sens al vieţii... atunci EA este sensul, dacă nu... EA ar trebui să fie...

O rugăminte: nu te schimba!
O dorinţă: nu mă uita!
O minciună: nu te iubesc.
Un adevăr: îmi lipseşti.

I-am cerut lui Dumnezeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar cu apă şi mi-a dat un ocean. I-am cerut un înger şi mi te-a dat pe tine.
Te iubesc!

Mi s-a spus că o zi înseamnă 24 de ore, că un minut înseamnă 60 de secunde, dar nu mi s-a spus că o secundă fără tine înseamnă o veşnicie.

Ce înseamnă cerul fără îngeri? Acelaşi lucru ca atunci când nu eşti lângă mine. Dacă ar trebui să-ţi spun, de ce te iubesc, va trebui să-ţi explic şi de ce trăiesc.

Aşa cum te iubesc eu, nu te iubeşte nimeni. Tu eşti steaua care răsare în ochii mei, eşti motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineaţă şi vreau să mai trăiesc.


Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.