yyy

Mesaje de despărţire

felicitari-mesaje.com

Despărţire - mesaje

Mesaje de despartire 01

Mesaje de despartire 02

Mesaje de despartire 03

Mesaje de despartire 04

Mesaje de despartire 05

Mesaje de despartire 06

Mesaje de despartire 07

Mesaje de despartire 08

DespartireDacă ochii mei nu te-ar fi văzut niciodată, dacă buzele mele nu te-ar fi sărutat niciodată, n-aş fi aflat niciodată cât de falsă ţi-a fost iubirea.

Am încetat să te mai iubesc, dar nu voi înceta niciodată să iubesc timpul în care te-am iubit.

Toate schimbările, chiar şi cele mai dorite, au melancolia lor. Căci ceea ce lăsăm în urma noastră este o parte din noi. Trebuie să fim în stare să spunem 'adio' unui capitol din viaţă, inainte de a începe altul. ((Anatole France)

Mă înec într-o mare de lacrimi şi mă sfârşesc într-un fluviu al tristeţii, iar dragostea mea zace într-o baltă a speranţei. (n.n.)

Dacă ochii mei nu te-ar fi văzut niciodată, dacă buzele mele nu te-ar fi sărutat niciodată, n-aş fi aflat niciodată cât de falsă ţi-a fost iubirea.

Dragostea este
Greu de aflat
Uşor de lăsat
Greu de uitat.

Nu părăsi niciodată pe cel pe care-l iubeşti pentru altul care-ţi place, pentru că cel care-ţi place te va părăsi pentru cineva pe care-l iubeşte. (n.n.)

Am plâns din nou o noapte întreagă, a venit din nou o zi fără speranţă şi din nou această săgeată în inimă pentru că încă te mai iubesc.


Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.