Declarații de dragoste Declarații și mesaje de dragoste

felicitari-mesaje.com

Declaratii de dragoste 01
O floare pentru tine și o declarație de dragoste.
Te iubesc din adâncul inimii şi-ţi mulţumesc că imi este îngăduit să păşesc prin viaţă alături de tine. Esti lucrul cel mai minunat, care mi s-ar fi putut întâmpla. Iţi mulţumesc că exişti!

(Declarații, mesaje de dragoste 01)

image/share 01

Declaratii de dragoste 02
Te iubesc mai presus de orice, comoara mea, şi vreau să-ţi spun că tu eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea. Nu te voi părăsi niciodată şi încă de pe acum mă bucur de viitorul meu alături de tine. Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 02)

image/share 02

Declaratii de dragoste 03
Ce înseamnă cerul fără îngeri? Acelasi lucru ca atunci când nu eşti lângă mine. Dacă ar trebui să-ţi spun, de ce te iubesc, va trebui să-ţi explic şi de ce trăiesc.
Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 03)

image/share 03

Declaratii de dragoste 04
Se caută cea mai frumoasă floare din împărăţia florilor. Ei n-o vor găsi pentru că tu, floarea mea frumoasă, eşti în drum spre mine.

(Declarații, mesaje de dragoste 04)

image/share 04

Declaratii de dragoste 05
Mi-e dor de tine aşa cum tânjeşte o floare după ploaie pe timp de secetă. Nu pot exista fără tine, aşa cum iarna nu poate exista fără primăvară.

(Declarații, mesaje de dragoste 05)

image/share 05

Declaratii de dragoste 06
Aş vrea să fiu vântul care se strecoară prin părul tău, aş vrea să fiu soarele care-ţi mângâie obrajii, aş vrea să fiu luna care-ţi veghează somnul.
Al tău pentru totdeauna.

(Declarații, mesaje de dragoste 06)

image/share 06

Declaratii de dragoste 07
Când te-am văzut, a trebuit să mă sprijin de ceva pentru că îmi tremurau genunchii, iar inima îmi bătea nebuneşte. Intr-o clipă m-am trezit că plutesc în al nouălea cer. Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 07)

image/share 07

Declaratii de dragoste 08
Eşti soarele care mă încălzeşte, apa care mă împrospătează, cerul albastru care mă înaripează. Eşti dragostea mea.

(Declarații, mesaje de dragoste 08)

image/share 08

Declaratii de dragoste 09 Aş vrea să fiu prietenul de care sa fii îndragostită. Cel pe care îl iei în braţe şi-l laşi să facă parte din viaţa ta. Aş vrea să fiu acel prieten, care să-şi amintească în orice clipă cuvintele pe care buzele tale le rostesc, cel care să poată avea parte de fiecare zâmbet al tău. Da, vreau să fiu cel mai bun prieten al tău.

(Declarații, mesaje de dragoste 09)

image/share 09

Declaratii de dragoste 10
Acum eşti aici şi aceasta mă face fericit, pentru că eşti lângă mine.

(Declarații, mesaje de dragoste 10)

image/share 10

Declaratii de dragoste 11

Tu eşti inima mea. Oare aş putea trăi fără inimă?
Te iubesc.

(Declarații, mesaje de dragoste 11)

image/share 11

Declaratii de dragoste 12
Vreau să-ţi spun că eşti totul pentru mine. Tu eşti viaţa mea, care fără tine nu ar avea niciun sens. Tu eşti motivul pentru care pot zâmbi , tu-mi dai căldură, siguranţă şi dragoste. Iţi mulţumesc că eşti alături de mine. Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 12)

image/share 12

Declaratii de dragoste 13 Eşti steaua mea, tu faci ca fiecare zi să fie duminica pentru mine. Destinul a făcut ca noi să ne întâlnim şi acum ştiu că fără tine nu vreau să mai exist. Eşti întruchiparea dragostei, un sentiment neîntâlnit până acum. Acum îmi este clar ca puterea dragostei da putere omului. Sunt atât de fericit, atât de fericit cum n-am fost vreodată.

(Declarații, mesaje de dragoste 13)

image/share 13

Declaratii de dragoste 14 Ai fost întotdeauna alături de mine. Lângă tine ma simt nesfârşit de bine, fiecare minut petrecut cu tine este plin de încredere şi siguranţă. Când nu eşti lângă mine, îmi lipseşte ceva şi de îndată ce apari, fluturii din stomacul meu trag alarmă. Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 14)

image/share 14

Declaratii de dragoste 15
Există şapte minuni ale lumii, şase continente, cinci laturi un pentagon, patru foi de trifoi, trei oceane, doi ochi, iar tu exişti unică.Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 15)

image/share 15

Declaratii de dragoste 16
In fiecare zi mă gândesc la zâmbetul tău, la ochii tăi, la vocea ta. In fiecare zi imi este din ce în ce mai clar că am nevoie de tine şi că te iubesc. Dorul de tine, de dragostea şi apropierea ta creşte şi în fiecare zi mă tem să nu te pierd.

(Declarații, mesaje de dragoste 16)

image/share 16

Declaratii de dragoste 17
Comoara mea! Păşim prin viaţă de atâţia ani unul lângă celălalt şi trăiesc fiecare clipă alături de tine la fel ca la început. Cu acest prilej vreau să-ţi mai spun odată şi încă de mii de ori că tu eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea.Te iubesc!

(Declarații, mesaje de dragoste 17)

image/share 17