Urări de Crăciun şi Anul Nou

felicitari-mesaje.com

Felicitări de Crăciun - Mesaje de Anul Nou

zzz 01

zzz 02

zzz 03

zzz 04

zzz 05

zzz 06

zzz 07

zzz 08

Lumanari de CraciunSper ca în anul care vine să vrem să putem mai mult şi să trebuiască să facem mai puţin decât trebuie.
(Johny Klein) Craciun fericit!

Crăciunul este timpul în care ne deschidem inimile spre Dumnezeu şi spre darurile sale. La fel şi restul anului. Crăciun fericit!

Crăciunul este fiecare moment în care îl lăsăm pe Dumnezeu să iubească prin noi. Crăciunul este atunci când ajutăm cu zâmbetul pe buze (Maica Tereza)
Crăciun fericit!

Binecuvântat fie timpul care cuprinde lumea întreagă într-o conspiraţie a dragostei! (Hamilton Wright)
Crăciun fericit!

Aşezaţi-vă cu cel drag într-o încapere, în care singura lumina să vină dinspre pomul de Crăciun şi amintiţi-vă că momentele frumoase din viaţă sunt multe decât luminile bradului. (Betsy Garmon)
Crăciun fericit!

La trecerea dintre ani adună-ţi gândurile bune, împarte-le cu Dumnezeu şi crede cu tărie că există minune pe Pământ...
An Nou fericit!

Fie ca Noul An să te îmbrăţişeze în locul meu! Fie ca el să-ţi dea sărutul tinereţii veşnice şi să-ţi lumineze drumul unui viitor fericit! Fie ca sub sunetul paharelor de cristal şi la masa sfântă a Crăciunului să ţi se împlinească toate dorinţele!
Sărbători fericite!

Un singur Crăciun şi multe dorinţe. Un singur An Nou şi multe vise. Un an întreg şi multe succese.
Sărbători fericite!


Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.